Dé Biologische Kaasboer uit Leeuwarden

De lekkerste Biologische kaas van het land!

Biologische-kaas.nl, uw bron voor de beste biologische kazen in Nederland! Onze kazen zijn handgemaakt met respect voor de natuur, zonder kunstmatige toevoegingen. Ontdek de pure smaak van duurzaamheid en kwaliteit vandaag nog bij Biologische-kaas.nl!

Waar ben jij naar op zoek?

Koeienkaas

Schapenkaas

Geitenkaas

307410CheeseSlicerMilano_7

Diversen

Buitenlandse kaas

Biologische kaas

Top kwaliteit

Dat is waar wij voor staan!

Wij verzenden elke werkdag

Snelle levering

I.s.m. PostNL

Op de markt

Afhalen in de buurt

Wij staan op verschillende markten.

Onze AWARD WINNING producten

wca-logo-general-reversed (1)

Onze Biologische Kaas

Het begint bij onze biologische boer die zijn dieren alle ruimte geeft en ervoor zorgt dat de dieren zolang mogelijk buiten kunnen grazen in de weide. De weilanden van onze biologische boeren worden niet kunstmatig bemest en er worden ook geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Ook worden de dieren niet preventief in gespoten met antibiotica, als ze ziek zijn wordt dit meestal opgelost met natuurlijke kruiden. De antibiotica mag ook niet in de melk aanwezig zijn.

Bij onze kaasmakerijen wordt de melk getest op afwijkingen en daarna zo snel mogelijk verwerkt tot kaas. Onze biologische kaas wordt per definitie niet gemaakt met het gebruik van e- nummers en/of kleurstoffen.

Onze biologische kaas is uit pure melk vervaardigd. Deze melk wordt wel of niet gepasteuriseerd, als toevoeging wordt stremsel dat meestal vegetarisch is gebruikt. Ook wordt er zuursel toegevoegd en, wanneer nodig, kruiden als het bijvoorbeeld om brandnetel kaas gaat.

Hierna gaat de biologische kaas in het pekelbad, na de pekel tijd wordt de biologische kaas geplastificeerd. Dit is een plastic soort waarbij geen schimmelwerend middel is in vervaardigd.

Zodra de biologische kaas een bepaalde leeftijd heeft bereikt, halen wij de biologische kazen op en verkopen wij deze op de markten en in onze webshop. Of wij laten de biologische kazen nog door rijpen.

Als we de biologische kaas versturen wordt deze kaas bij de klant aangeleverd in vacuüm verpakking.

SKAL gecertificeerd

Kies voor kwaliteit

Kwaliteit van biologische kaas staat bij ons voorop. Alles wat u besteld is van uitstekende kwaliteit. Al onze kazen hebben meerdere keuringen ondergaan. Al onze leveranciers zijn net als wij van biologische-kaas.nl SKAL gecertificeerd.

Ik ben zo blij dat ik de Biologische kaas site heb ontdekt! De selectie van biologische kazen is geweldig en ik heb al een paar keer besteld. De smaak van de kazen is absoluut fantastisch en je kunt het verschil echt proeven.

Samantha

Ik had onlangs een vraag over een van de kazen op de Biologische kaas site en besloot om contact op te nemen met hun klantenservice. Ik was aangenaam verrast door hun snelle en behulpzame reactie.

William

Als kaasliefhebber was ik op zoek naar een plek waar ik een breed scala aan biologische kazen kon vinden, en de Biologische kaas site stelde niet teleur! Ze hebben een indrukwekkende variëteit aan kazen

Hendrik

Vismarkt te Groningen

Elke dinsdag van 9.00u – 17.00u

Breedstraat te Dokkum

Elke woensdag van 9.00u – 17.00u

Raadhuisplein te Drachten

Elke donderdag van 9.00u – 16.00u

Zaailand te Leeuwarden

Elke vrijdag van 9.00u – 17.00u

Rest. de Tippe te Vledder

Elke zaterdag van 9.00u – 14.00u

Wij zijn te vinden op diverse markten in het land.

Bij Biologische-kaas.nl bezorgen we niet alleen de beste biologische kazen aan huis, we staan ook op de markt bij jou in de buurt! Kom ons bezoeken in Groningen, Dokkum, Drachten, Leeuwarden, of Frederiksoord. Proef onze passie voor kwaliteit en ontdek het assortiment dat met zorg en liefde is gemaakt. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten op de markt!